U bent nu hier: Home - Agenda
StapWijzer

NIEUWE AUTORITEIT EN GEWELDLOOS VERZET

 

 

INSPIRATIEDAG NIEUWE AUTORITEIT MET IDAN AMIEL

 

Tijdens deze inspiratiedag gaat Idan aan de slag met verdiepingsvragen van deelnemers omtrent het concept en is er ruimte om eigen casussen in te brengen.

 

Aanmelden en inschrijven kan via mail. VOLZET 

 

 

BALANS

 

In deze vierdaagse basisvorming verdiepen we ons in de visie van Haim Omer en zijn kijk op autoriteit. We vertrekken vanuit onze eigen ervaringen met autoriteit en onderzoeken welke invloed autoriteit op ons eigen handelen heeft. Na de theoretische achtergrond van het concept Nieuwe Autoriteit, maken we kennis met de methodieken van het Geweldloos Verzet. We onderzoeken de implementatiemogelijkheden binnen onze eigen setting en leren a.d.h.v eigen casussen hoe we zelf aan de slag kunnen om thuis en op het werk vanuit Nieuwe Autoriteit te handelen. 

 

Data 2019: donderdag 17/01 - 31/01 - 14/02 - 28/02

 

Klik hier voor info en inschrijvingen.

 

 

ICOBA

 

Vierdaagse training Nieuwe Autoriteit toegankelijk voor elke werknemer uit organisaties  van het paritair comité 319.01 en 331 met RSZ-kengetal 062, 122 of 322.

 

Data 2018: dinsdag 11, 18 en 25 september en dinsdag 16 oktober  

Plaats: Kortijk, Vormingplus

 

Klik op deze link voor info en inschrijvingen. VOLZET

 

 

VRAAGKRACHT

 

Open intervisie voor hulpverleners en andere professionelen die vanuit het Oplossingsgericht werken en Nieuwe Autoriteit-Geweldloos Verzet ervaringen willen delen en leren van en mét elkaar. Deze intervisies worden begeleid door de stichters van VraagKracht zelf en gaan door op verschillende locaties in Nederland en België. Voor info en data klik hier.

 

Oudergroep Nieuwe Autoriteit-Geweldloos Verzet voor (pleeg-groot)ouders die samen met andere (pleeg-groot)ouders ervaringen willen delen en leren van en mét elkaar. Dit traject bestaat uit 5 avonden waar gewerkt wordt rond vaste thema's waarbij je leert te handelen vanuit het concept Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet. 

Stuur ons gerust een mail voor meer info en data.

 

 

 

FAMILIE-OPSTELLINGEN

 

 

Workshop familie-opstellingen in het Hof van Watervliet te Brugge van 9u30 tot 17u i.s.m. Jan Timmerman van praktijk De Keerkring.

 

Voor iedereen die meer wil weten over de invloed van familiesystemen op zijn

leven en op de keuzes die hij maakt. Een familie-opstelling werkt verhelderend en helend.

 

 

21 april 2018: inschrijven mogelijk

1 december 2018: inschrijven mogelijk

 

 

 

 

Kostprijs: 90 euro voor wie een eigen opstelling wilt, 45 euro voor representanten (koffie/thee inbegrepen).

 

 

Klik hier voor meer info en inschrijvingen.