pedagogische ondersteuning, coaching en vorming op maat
 

 

U bent nu hier: Home - Agenda - Professionals
StapWijzer

VOOR PROFESSIONALS

 

Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet

  

NEW AUTHORITY CENTER (IDAN AMIEL)

 

MASTERCLASS NVR MET IDAN AMIEL

 

Samen met het NAC (Idan Amiel en team) worden masterclasses ingericht voor onderwijs, residentiële settings of diensten voor contextbegeleiding. Een masterclass gaat steeds door in het Engels en is beperkt tot 13 deelnemers. Om deel te nemen moet je voldoende voorkennis hebben en minimaal een basistraining gevolgd hebben.

 

Data 2019: 25/09 en 26/09

 

Locatie: Gent, exacte adres volgt.

 

Kostprijs: 350 euro

 

Info en inschrijven kan via mail. Je kan hier het volledige programma bekijken.

 

 

INSPIRATIEDAG NIEUWE AUTORITEIT MET IDAN AMIEL

 

Tijdens deze inspiratiedag gaat Idan aan de slag met verdiepingsvragen van deelnemers omtrent het concept en is er ruimte om eigen casussen in te brengen. De Inspiratiedag gaat door in het Engels en is beperkt tot 17 deelnemers

 

Data 2019: 27/09

 

Locatie: Gent, exacte adres volgt.

 

Kostprijs: 120 euro

 

Info en inschrijven kan via mail. Het programma van deze dag vind je hier

 

 

STAPWIJZER

 

Basistraining Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet (maximaal 15 deelnemers)

 

Data 2019: 6/05-20/05 en 3/06 (Gent) of 25/10-15/11 en 29/11 (Kortrijk) en twee halve dagen supervisie die samen met de groep worden vastgelegd.

 

Locatie: Gent of Kortrijk

 

Kostprijs: 280 euro (drank, versnaperingen en broodjes inbegrepen)

 

Info en inschrijven kan via mail. Klik hier voor het volledige programma.

 

 

 

BALANS (VSPW Gent)

 

In deze vierdaagse basisvorming verdiepen we ons in de visie van Haim Omer en zijn kijk op autoriteit. We vertrekken vanuit onze eigen ervaringen met autoriteit en onderzoeken welke invloed autoriteit op ons eigen handelen heeft. Na de theoretische achtergrond van het concept Nieuwe Autoriteit, maken we kennis met de methodieken van het Geweldloos Verzet. We onderzoeken de implementatiemogelijkheden binnen onze eigen setting en leren a.d.h.v eigen casussen hoe we zelf aan de slag kunnen om thuis en op het werk vanuit Nieuwe Autoriteit te handelen. 

 

Data 2019: donderdag 17/01 - 31/01 - 14/02 - 28/02

 

Klik hier voor info en inschrijvingen. Nog een paar plekjes vrij!

 

 

 

ICOBA

 

Vierdaagse training Nieuwe Autoriteit toegankelijk voor elke werknemer uit organisaties  van het paritair comité 319.01 en 331 met RSZ-kengetal 062, 122 of 322.

 

Vanaf 2019 wordt er geen open aanbod meer ingericht maar kan je vanuit je voorziening budget aanvragen en wordt in compagny getraind. Alle info via deze link.

 

 

 

VRAAGKRACHT

 

Open intervisie voor hulpverleners en andere professionelen die vanuit het Oplossingsgericht werken en Nieuwe Autoriteit-Geweldloos Verzet ervaringen willen delen en leren van en mét elkaar. Deze intervisies worden begeleid door de stichters van VraagKracht zelf en gaan door op verschillende locaties in Nederland en België (Antwerpen, Brugge, Gent en Hasselt). Voor info en data klik hier.