Vorming

✺ ✺ ✺

Nieuwe Autoriteit - Geweldloos Verzet

StapWijzer ontwikkelt en biedt vormingen, lezingen en workshops Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet aan voor ouders, scholen, kinderopvang, bijzondere jeugdzorg en andere organisaties. 

Onze vormingen worden steeds op maat van onze klant gemaakt. Door onze ruime expertise met het concept binnen gezinnen, onderwijs, kinderopvang en bijzondere jeugdzorg zijn onze trainingen zowel theoretisch als sterk praktijkgericht. Er wordt steeds gewerkt vanuit casuïstiek van de klant waardoor heel snel met het concept aan de slag kan gegaan worden.We werken nauw samen met het NAC (Idan Amiel) en met andere internationale trainers zoals Wim Braamse, Peter Jakob, Erik Sulkers. Samen met hen kunnen Masterclasses georganiseerd worden al dan in combinatie met een basistraining Nieuwe Autoriteit - Geweldloos Verzet.

 

Stuur ons gerust een mail voor meer info of een vraag een vrijblijvende offerte aan.Neem een kijkje in onze agenda voor een actueel aanbod van open vormingen en intervisies.

Systemische opstellingen

Samen met Jan Timmerman van praktijk De Keerkring organiseren we workshops familie-opstellingen. Klik hier voor het actuele aanbod.