stapwijzer

Agenda voor professionals

✺ ✺ ✺

STAPWIJZER VORMING

TWEEDAAGSE NIEUWE AUTORITEIT EN GEWELDLOOS VERZET VOOR SCHOLEN BRUSSEL EN IEPER

In deze tweedaagse training maak je kennis met het concept Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet en wordt de vertaling gemaakt naar de dagdagelijkse klaspraktijk. (maximaal 17 deelnemers)

 

Data: 23/03 en 30/03/2020 (Brussel) VOLZET

ANNULATIE wegens Corona-maatregelen en voorlopig verplaatst naar 5 en 13 mei.

Data: 5/05 en 13/05/2020 

Locatie: Brussel, Huis van het Nederlands, Philippe de Champagnestraat (stapafstand vanuit Brussel-Zuid of Brussel Kapellekerk)

Data: 23/04 en 07/05/2020 (Ieper) 

Locatie: Ieper, Cultuurcentrum Het Perron, Fochlaan 1 (zaal 3.03)

Kostprijs: vroegboekkorting tot 2 maand voor datum: 145 euro, erna 160 euro. Drank en versnaperingen inbegrepen. In combinatie met Masterclass en/of collega's steeds vroegboekkorting.

Info en inschrijven kan via mail. 

STAPWIJZER VORMING

BASISTRAINING VOORJAAR 2020 NIEUWE AUTORITEIT EN GEWELDLOOS VERZET (i.s.m. VCOK)

In deze vierdaagse basistraining maak je kennis met het gedachtengoed van Haim Omer en leer je het concept toe te passen in eigen context.  (maximaal 16 deelnemers, nog 4 vrije plaatsen)

 

ANNULATIE wegens Corona-maatregelen.

Data 2020: 27/04 en 04-11/05 en twee dagdelen supervisie op 8/06/2020.

Locatie: Gent, VCOK Raas van Gaverestraat 67a.

Kostprijs: vroegboekkorting tot 2 maand voor datum: 295 euro, erna 310 euro.

Drank en versnaperingen inbegrepen. Collega's betalen steeds vroegboekkorting.

SKJ-registratie in aanvraag (voor Nederlandse jeugd- en gezinsprofessionals)

 

Info en aanmelden kan via mail. 

STAPWIJZER VORMING

MASTERCLASS NVR FOR SCHOOLS MET TZAHI LEV-RAN

Onder het toezicht van Haim Omer, vormde Tzahi Lev-Ran als directeur de meest gewelddadigste secundaire school van Israël om tot een leefbare en veilige plek voor leerkrachten en leerlingen. In deze MC deelt hij zijn ervaring en brengt hij een concreet stappenplan om NA te introduceren en implementeren in je eigen school. 

De masterclass gaat door in het Engels en is beperkt tot 17 deelnemers. Om deel te nemen moet je voldoende voorkennis hebben. Heb je dit niet, dan kan je aansluiten op onze tweedaagse speciaal voor leerkrachten (zie verder).

 

ANNULATIE wegens Corona-maatregelen.

Data: 25/05 en 26/05/2020

Locatie: Brussel, Huis van het Nederlands, Philippe de Champagnestraat (stapafstand vanuit Brussel-Zuid of Brussel Kapellekerk)

Kostprijs: vroegboekkorting tot 2 maand voor datum 365 euro, erna 380 euro. Drank en versnaperingen inbegrepen. Collega's betalen steeds vroegboekkorting. Volg je deze Masterclass gecombineerd met de tweedaagse basisvorming dan geniet je 2 keer vroegboekkorting!

Info en aanmelden kan via mail.

STAPWIJZER VORMING

SUPERVISIEDAG NIEUWE AUTORITEIT MET IDAN AMIEL (i.s.m. VCOK)

Tijdens deze supervisiedagen gaat Idan aan de slag met verdiepingsvragen van deelnemers omtrent het concept en wordt uitsluitend gewerkt vanuit casussen van deelenemers. De supervisiedagen gaan door in het Engels en zijn beperkt tot 17 deelnemers

 

Data 2020:  5/10/2020

Locatie: Gent, VCOK, Raas van Gaverestraat 67a.

Kostprijs: vroegboekkorting tot 2 maand voor datum 130 euro, erna 145 euro. Drank en versnaperingen inbegrepen. In combinatie met Masterclass en/of collega's betalen steeds vroegboekkorting.

Info en aanmelden kan via mail.

STAPWIJZER VORMING

MASTERCLASS NVR MET IDAN AMIEL 

Samen met het NAC (Idan Amiel en team) worden masterclasses ingericht voor onderwijs, residentiële settings of diensten voor contextbegeleiding. Een masterclass gaat steeds door in het Engels en is beperkt tot 13 deelnemers. Om deel te nemen moet je voldoende voorkennis hebben en minimaal een basistraining gevolgd hebben.

 

Data:  6 en 7/10/ 2020

Locatie: Gent, INFORMANT, Neermeerkaai 59A

Kostprijs: vroegboekkorting tot 2 maand voor datum 365 euro, erna 380 euro. Drank en versnaperingen inbegrepen. Collega's betalen steeds vroegboekkorting. Volg je deze Masterclass gecombineerd met onze basisvorming dan geniet je 2 keer vroegboekkorting!

Info en aanmelden kan via mail.

STAPWIJZER VORMING

ICOBA

Vierdaagse training Nieuwe Autoriteit toegankelijk voor elke werknemer uit organisaties  van het paritair comité 319.01 en 331 met RSZ-kengetal 062, 122 of 322.

 

Vanaf 2019 wordt er geen open aanbod meer ingericht maar kan je vanuit je voorziening budget aanvragen en wordt in compagny getraind.

STAPWIJZER VORMING

VRAAGKRACHT

Open intervisie voor hulpverleners en andere professionelen die vanuit het Oplossingsgericht werken en Nieuwe Autoriteit-Geweldloos Verzet ervaringen willen delen en leren van en mét elkaar.

Deze intervisies worden begeleid door de stichters van VraagKracht zelf en gaan door op verschillende locaties in Nederland en België (Antwerpen, Brugge, Gent en Hasselt).