stapwijzer

Agenda voor professionals

✺ ✺ ✺

Tagline

VORMING GEVEN IN UITDAGENDE TIJDEN

Om het NA-virus zoveel mogelijk te kunnen blijven verspreiden, kunnen alle aangeboden vormingen, super- en intervisietrajecten ook online aangeboden worden. Contacteer ons gerust om alle opties te bespreken.

STAPWIJZER VORMING

TWEEDAAGSE NIEUWE AUTORITEIT EN GEWELDLOOS VERZET VOOR SCHOLEN 

In deze tweedaagse training maak je kennis met het concept Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet en wordt de vertaling gemaakt naar de dagdagelijkse klaspraktijk. (maximaal 17 deelnemers)

 

INTERESSE IN DEZE TWEEDAAGSE? STUUR ONS EEN MAIL!

STAPWIJZER VORMING

BASISTRAINING NIEUWE AUTORITEIT EN GEWELDLOOS VERZET 

In deze vierdaagse basistraining maak je kennis met het gedachtengoed van Haim Omer en leer je het concept toe te passen in eigen context.  

 

INTERESSE IN EEN BASISTRAINING? STUUR ONS EEN MAIL!

 

STAPWIJZER VORMING

ICOBA

Vierdaagse training Nieuwe Autoriteit toegankelijk voor elke werknemer uit organisaties  van het paritair comité 319.01 en 331 met RSZ-kengetal 062, 122 of 322.

Via het ICOBA-budget is ook supervisie en/of een implementatietraject mogelijk.

 

Ook een specifieke basistraining voor contextbegeleiders is geprogrammeerd.

STAPWIJZER VORMING

MASTERCLASS NVR FOR SCHOOLS MET TZAHI LEV-RAN

Onder het toezicht van Haim Omer, vormde Tzahi Lev-Ran als directeur de meest gewelddadigste secundaire school van Israël om tot een leefbare en veilige plek voor leerkrachten en leerlingen. In deze MC deelt hij zijn ervaring en brengt hij een concreet stappenplan om NA te introduceren en implementeren in je eigen school. 

De masterclass gaat door in het Engels en is beperkt tot 17 deelnemers. Om deel te nemen moet je voldoende voorkennis hebben. Heb je dit niet, dan kan je aansluiten op onze tweedaagse speciaal voor leerkrachten (zie verder).

 

STAPWIJZER VORMING

ONLINE SUPERVISIEDAG NIEUWE AUTORITEIT MET IDAN AMIEL 

Tijdens deze supervisiedagen gaat Idan aan de slag met verdiepingsvragen van deelnemers omtrent het concept en wordt uitsluitend gewerkt vanuit casussen van deelnemers. De supervisie gaat door in het Engels en is beperkt tot 15 deelnemers.

Er kan aangemeld worden per halve dag.

 

Praktische info:

  • Tijdstip: 9-12u en/of 13u-16u
  • Videokanaal: link wordt na aanmelding doorgestuurd
  • Minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers per halve dag
  • Maximaal 4 casussen per halve dag

STAPWIJZER VORMING

MASTERCLASS NVR MET IDAN AMIEL 

Samen met het NAC (Idan Amiel en team) worden masterclasses ingericht voor onderwijs, residentiële settings of diensten voor contextbegeleiding. Een masterclass gaat steeds door in het Engels en is beperkt tot 13 deelnemers. Om deel te nemen moet je voldoende voorkennis hebben en minimaal een basistraining gevolgd hebben.

INTERESSE IN EEN MASTERCLASS? CONTACTEER ONS PER MAIL! OOK ONLINE MOGELIJK!